23-jarige student met een voorliefde voor schoenen, boeken en (slechte) tv-series.
Zie hier of ik een doorzetter of een eeuwige uitsteller ben.

De doelen:
De Lijst

30 december 2010

13. Verhuizen, episode 2

Eerder heb ik al geblogd over verhuizen naar Rotterdam en hoe dat uiteindelijk niet doorging. We zijn inmiddels weer hiermee bezig, en wel op een hele leuke manier!

Sinds augustus wordt bij SBS6 het programma 'Huizenjacht' uitgezonden. Hierin helpen de presentatoren (Nance, Tooske, Victor, Marlayne en Ellemieke) iedere werkdag een stel een huis te vinden. Samen met hen worden drie huizen bezocht, waarna in een eindgesprek wordt gekeken of één van die huizen misschien geschikt is. Jouke en ik kijken dit programma vaak, en ongeveer een maand geleden besloten we ons ervoor op te geven.

We verwachtten dat het wel enige maanden zou duren voor we reactie zouden krijgen, maar tot onze verbazing werden we vorige week al gebeld: of we woensdag 29 december (gisteren dus) beschikbaar waren voor opnames! Na enige moeite (het regelen van vrije dagen e.d.) waren we inderdaad beschikbaar. We kregen informatie over hoe de dag in zijn werk zou gaan en zouden de 29ste om 08:45 gebeld worden met het eerste adres.

Gisteren was het dus zover. We waren wel even nerveus, maar eigenlijk waren de zenuwen na vijf minuten verdwenen. Het was vooral gewoon ontzettend leuk om te doen! We werden de hele dag bijgestaan door Nance en interieurdesigner Richard en hebben drie leuke huizen in het centrum van Rotterdam bekeken. Het was vrij snel gewoon erg gezellig (hoewel het wel even gek was om te beseffen dat je aan het lunchen bent met twee 'BN-ers'), hoewel het opnemen hier en daar nog wel even voor hilariteit zorgde (5, 6 keer opnieuw uit een lift stappen was geen uitzondering...). Na deze dag weten we weer iets beter wat we nu eigenlijk zoeken (locatie is voor ons echt het belangrijkst). En het leukste nieuws: één van de huizen die we hebben gezien, willen we nog eens gaan bekijken! Wie weet hoe dit verder zal gaan...

4 opmerkingen:

Kim zei

Wat leuk! En wanneer wordt het op televisie uitgezonden :)?

Anoniem zei

Ergens half februari, ik zal hier posten als ik de exacte datum weet!

Kim zei

Oke! Leuk!

anne zei

Dat lijkt me wel een aparte ervaring meedoen met zo'n programma. Is de uitzenddatum al zover? Ik ben wel benieuwd naar of jullie ook daadwerkelijk zijn verhuisd naar 1 van de huizen die jullie bekeken hebben.