23-jarige student met een voorliefde voor schoenen, boeken en (slechte) tv-series.
Zie hier of ik een doorzetter of een eeuwige uitsteller ben.

De doelen:
De Lijst

6 april 2012

27. Toy Story!

Hoewel Toy Story de allereerste Disney/Pixar film was, en dus al een aardige tijd uit is, had ik deze nog nooit gzien. Jouke was er ook al een tijdje benieuwd naar, dus vroeg hij de DVD voor zijn verjaardag. Vorig weekend hebben we deze film gekeken.

Het Verhaal
Woody, een cowboy, is het favoriete stuk speelgoed van Andy. Op zijn verjaardag krijgt Andy echter Buzz Lightyear, een astronaut. Hij heeft alleen nog maar aandacht voor Buzz en Woody en het andere speelgoed worden verwaarloosd. Woody probeert daarom van Buzz af te komen. Door een ongeluk belanden ze echter beiden ver van huis en moeten ze hun vijandschap overwinnen om samen terug te komen bij Andy.Oordeel 
De eerste leuke verrassing van de film was de herkenbaarheid van de stemmen: Tom Hanks als Woody en Tim Allen als Buzz zijn erg goed gekozen. Toy Story bleek vooral erg komisch te zijn - meerdere keren hebben we hardop gelachen, vooral toen Woody & Buzz terecht kwamen in het huis van de buren, waar de buurjongen al het speelgoed uit elkaar haalt en er vervolgens horrorversies van maakt.

Toy Story was gewoon een leuke film. Niet zo ontroerend als Finding Nemo of Up!, niet zo origineel als Wall-E, maar wel gewoon een leuke, grappige film. Deel 2 & 3 willen we ook zeker nog zien.

1 opmerking: